Marktmenu

half pension

 

De chef bereidt drie gangen (voor-, hoofd- en nagerecht)
met streek- en seizoensgebonden producten.

 

Omdat wij trots zijn op onze roots, staat bij

ons heel vaak Noordzeevis op het menu.

 

 

Prijs: €37,50 per persoon*

 

 

Het aperitief (niet inbegrepen) wordt rijkelijk voorzien van amuses,
naar de inspiratie van de chef.

 

Een fles huiswijn, aangepast aan het menu, betaal je €25,00.

Spioenkop menu

 gastronomisch

 

We starten met vier hapjes,

naar de inspiratie van het moment.

 

Daarna gaat Chef Bert aan de slag om een gastronomisch vijfgangendiner op tafel te toveren. Zijn inspiratie haalt hij uit de mooie selectie streek- en seizoensgebonden producten. Natuurlijk hoort daar de lekkere verse Noordzeevis bij.

 

Nadien komt er nog koffie of thee…

met snoepertjes natuurlijk!

 

 

Prijs: €65,00 per persoon*

 

 

Inclusief dranken: €95,00 per persoon

(Glas champagne, AOC wijnen, 1/2l water en koffie)

*Exclusief dranken

*Deze menu's worden alle dagen gereserveerd behalve op woensdag

*Buiten de schoolvakanties is de keuken ook op zondag gesloten

*Menu’s worden voor het ganse tafelgezelschap geserveerd.

 

Een greep uit dertig jaar ervaring…

 

Voorgerechten

  • Roulade van gerookte zalm met slaatje, nieuwe aardappeltjes, pijpajuin en mierikswortelsaus met geroosterd sesamzaadjes
  • Tartaar van zalm met gerookte heilbot, slaatje, vinaigrette op basis van dille en graanmosterd
  • Rijkelijk vissoepje met venkel en anijsparfum, brunoise van groentjes afgewerkt met limoen geparfumeerde olijfolie
  • Carpaccio van eend met basilicum, notensla, geitenkaas, olijfolie en fleur de sel

 

 

 

Hoofdgerechten

  • Gestoomd kabeljauwhaasje met spinazie, peultjes, broccoli en bloemkool, stoemp van prei, mousselinesaus en gefruite prei
  • Geroosterde pladijsfilets met gewokte boontjes, broccoli, basilicumpesto aardappelen en choronsaus
  • Geroosterde zalmfilet met gegrilde tomaat, aubergine en courgette, stoemp met groene paprika
  • Tongfilets met spinazie, boontjes, broccoli en raap ingerold, stoemp met champignons en garnalensausje
  • Geroosterde lamsribbetjes met in de wok kort gebakken tagliatelle van courgette en wortel, champignons en boontjes elk met zijn eigen kruid verrijkt, nieuwe aardappeltjes met zuiderse kruiden
  • Steak au poivre met verse, handgesneden frietjes en slaatje
  • Varkenshaasje met gebakken prei, sinaasappelsausje, boontjes en asperges, gebakken aardappelen

 

 

Nagerechten

  • Dame blanche met chocoladedripping, warme chocoladesaus en vers geklopte slagroom
  • Bladerdeegje met vanille- en aardbeienroomijs, geroosterde amandelschilfers
  • Tarte Tatin met speculoosroomijs en Engelse saus
  • Eiwitschuimpje gestufd met chocolade- en notenroomijs
  • Fraise au citron

 

Alle roomijs wordt in huis door de chef bereid.

Bert Vermoere - Martine Meyer

Astridplein 2, 8420 Wenduine

+32 (0)50 41 21 37

info@hostellerieastrid.be

www.hostellerieastrid.be